Maksutavat ja hinnat

Verkkokaupassamme on useita eri maksuvaihtoehtoja, jotka on tehty palvelemaan juuri asiakkaan tarpeita. Kaikki maksut, ostoskori ja asiakastilin tiedot ovat SSL-suojattuja.

Verkkopankkimaksu ja maksaminen luottokortilla

Maksutavat

Tuotteet ja niiden kuljetuskulut maksetaan tilauksen yhteydessä.
Verkkokaupassamme voi maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Collector Lasku/Osamaksu

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Collector Credit Ab:n kanssa.

Korttimaksujen osalta Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Laskutus ja osamaksu

Lasku

Kun valitset maksutavaksesi Collector Lasku/Osamaksun, saat korotonta maksuaikaa jopa 60 päivää. Lasku erääntyy maksettavaksi aina ostosta seuraavan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. Maksuaika on aina vähintään 30 päivää. Laskutuslisä on 2,95 €.
Lasku ei tule tilauksen mukana, vaan erikseen postissa.

Osamaksu

Halutessasi voit maksaa laskun myös osissa maksamalla haluamasi summan, kuitenkin vähintään laskussa ilmoitetun minimisumman. Osamaksun loppuvelan voit maksaa milloin tahansa kuluitta pois. Osamaksun kuukausikorko on 1,6 % jäljellä olevasta pääomasta ja laskutuspalkkio 2,95 €/kk. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 €:n muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Kuka voi ostaa laskulla?

Laskulla voi maksaa 20 vuotta täyttänyt vakituisesti Suomessa asuva henkilö, jolla ei ole luottohäiriömerkintää.

1000 euron ostoksen todellinen vuosikorko 12 kk osamaksuaikana on 21 %.

Saatte täydelliset ehdot Collectorin Lasku/Osamaksusta seuraavista linkeistä:

Yleiset Lasku – Ja Tililuottoehdot
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset Kuluttajaluottotiedot