Tietoa meistä

Luotettavuutta, laatua ja palvelua

Verkkokukka.fi on valikoitujen Suomalaisten kukkakappojen oma verkkokauppa ja se toimittaa kukat kaikkialle Suomeen. Kaikki toimittavat kukkakauppamme ovat alueidensa parhaimmistoon kuuluvia liikkeitä. Jos meillä ei vielä ole kumppania haluamallasi paikkakunnalla toimitamme tilauksesi perille puhelimitse ja samalla rekrytoimme alueen parhaan kukkakauppaa mukaan kumppaniverkostoomme, jotta tilausesi jatkossa menee suoraan perille.

Verkkokukka perustettiin 2008 kun todettiin, että yksittäisen kukkakaupan ei kannata perustaa omaa verkkokauppaa. Oli paljon viisaampaa perustaa yksi verkkokauppa, jota useampi kukkakauppa voi käyttää omana verkkokauppanaan ja hyötyä valtakunnallisesta verkostosta. Muista valtakunnallisesti toimivista kukkien verkkokaupasta eroamme siinä, että kumppanit välilehdestä löydät sen liikkeen tiedot joka toimittaa kukkasi haluamallasi henkilölle.

Verkkokukan perustaja on itsekin kukkakauppias ja omistaa Oulussa yhden Suomen suurimmista kukkakaupoista. Yli 30 vuoden alan ammattitaito ja kokemus takaavat sen, että laatu ja ammattitaito hyvällä palvelulla varustettuna ovat myös Verkkokukan toiminnan kulmakiviä.

Verkkokukka on luvannut kumppani kukkakaupoilleen, että se on alan kehittynein kukkien verkkokauppa. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti kuunnellen asiakkaitamme. Muistutuspalvelumme on uusi palvelu asiakkaillemme ja helpottaa muistamaan elämän tärkeimmät päivät. Jos Sinä asiakkaana haluat kehittää palveluamme, otamme mielellämme ideoitasi vastaan sähköpostitse asiakaspalvelu (at) verkkokukka.fi.